't Koetshuis

Zaal Parkzicht Hallehof

Geschikt voor vereniging activiteiten, bedrijf en privé feesten.

Boven verdieping, aparte inkom achteraan gebouw, 100m2 binnen ruimte met een dak terras van 187m2 “zicht op het park”, sanitaire voorziening. Geschikt voor vereniging activiteiten, bedrijf en privé feesten.

Zaal gelegen op de boven verdieping, bereikbaar via een trap aan de achterkant van het gebouw, van een 100m2 voorzien van stoelen en tafels. Via de trap achteraan het gebouw komt U op het prachtige zeer functionele dak terras van 187m2 met een prachtig zicht op het park.

Tijdens weekdagen wordt deze accommodatie veelvuldig gebruikt door verenigingen. De combinatie van de zaal én het prachtige dak terras maken “Parkzicht Hallehof” uiterst geschikt voor recepties en kleine feestelijkheden.
Aan deze ruimte is ook sanitair voorzien.

Ruime parking voorzien op wandel afstand.

De formule is heel simpel : U (vereniging, privé of bedrijf) huurt via deze website voor een afgesproken periode “Parkzicht Hallehof”, u kleed zelf de zaal en het dakterras aan naar believen, u maakt zelf uw hapjes/eten (BBQ) of contacteert een cateraar alle dranken zijn voor U voorradig. Na afloop zorgt U dat alles terug netjes is binnen de huur periode.

TIP : U combineert “Parkzicht Hallehof” voor de receptie van uw feest met “Koetshuis Hallehof” voor het avond feest, en U beschikt over een pracht van een accommodatie in een zeer mooie omgeving.

Tarieven

Opties Erkende Verenigingen Half Tarief Dubbel Tarief Prive Bedrijf
Zonder terras €20/dag (8u)
€2,5/ extra uur
€10/dag (8u)
€1,25/ extra uur
€40/dag (8u)
€4/ extra uur
€5/ uur
Met terras niet beschikbaar niet beschikbaar €40/dag (8u)
€4/ extra uur
€5/ uur
voorschot €40
€15/ uur (ex. btw)
min 6u
Beschikbaarheid van deze zaal controleren
Selecteer een datum om de beschikbaarheid te controleren.