't Koetshuis

Zaal ’t Koetshuis Hallehof

Geschikt voor vereniging activiteiten, bedrijf en privé feesten.

Beneden, 160m2 voorzien van volledig ingerichte toog keuken en sanitair. Voorkant van gebouw kan benut worden als “buiten terras” van 240m2. Geschikt voor vereniging activiteiten, bedrijf en privé feesten.

De grootste zaal van het pand is uiterst geschikt voor allerlei doeleinde. De 120 aanwezige stoelen, de nodige tafels en een 15 tal receptie tafels kunnen door de huurder gebruikt worden om de zaal naar wens in te richten. De onlangs volledig gerenoveerde toog, voorzien van nieuwe tap installatie (INBEV) en extra koeling heeft een meer dan voldoende grote capaciteit.

De keuken is zeer ruim er zijn geen keuken toestellen aanwezig maar is wel uiterst geschikt om zelf aan de slag te gaan of een traiteur dienst zijn werk te laten doen. Verenigingen kunnen deze zaal huren, met of zonder toog, met of zonder keuken. Privé en bedrijven is alles inclusief. Alle dranken worden afgenomen van 't Koetshuis en dit aan uiterst voordelige tarieven.

In de zaal is een muziek installatie voorzien met CD speler en aansluiting voor iPod. Voor feestelijkheden is dit de ideale budget vriendelijke formule, u bepaald zelf wat er geserveerd wordt en door wie. En u bevindt zich in de prachtige park van Hallehof in een zeer rustig kader.

Op wandelafstand bevindt zich een zeer ruime parking voor uw gasten. Voor minder valide mensen is het pand ook aangepast met oa speciale sanitaire voorziening.

Vooraan 't Koetshuis kan naar believen zelf een terras worden gezet in de nabijheid is een leuke speeltuin voor “de kids”. Terras kan leuk worden aangekleed door bv het plaatsen van een “food truck”.

De formule is dus heel simpel : U (vereniging, privé of bedrijf) huurt via deze website voor een afgesproken periode ’t Koetshuis, u kleed zelf de zaal (en eventueel terras) naar believen aan, uw maakt zelf uw hapjes / eten of contacteert een cateraar of foodtruck alle dranken zijn voor u voorradig. Na afloop zorgt U dat alles terug netjes is en opgeruimd binnen de huur periode.

Tarieven

Opties Erkende Verenigingen Half Tarief Dubbel Tarief Prive Bedrijf
Zonder keuken & toog / dag €20/ dag (8u)
€2/ extra uur
€2,5/ uur
€10/ dag (8u)
€1,25/ extra uur
€1,25/ uur
€40/ dag (8u)
€4/ extra uur
€4,5/ uur
niet beschikbaar
Met keuken & toog / dag €44/ dag (8u)
€5/ extra uur
€5,5/ uur
€22/ dag (8u)
€2,5/ extra uur
€88/ dag (8u)
€10/ extra uur
€12/ uur
Voorschot €75
€20/ uur (ex. btw)
min 6u
Beschikbaarheid van deze zaal controleren
Selecteer een datum om de beschikbaarheid te controleren.